Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
isaiahcifk

Hetken Päästä Hän Nousi Ja Haki Rasvaa Kaapista.

Matkalla paikkaan, jota ei ole... 3

Kävelen hiljakseen kotiin päin silmäillen kiinnostuneena vastaan tulevia miehiä.

Kesäilta on kuitenkin lämmin ja täynnä kiihkoa ja nautinnon odotusta. Avaan puseroni nappeja ja levitän sitä myös rinnoilleni, joiden kovat nännit hehkuvat punaisina. Vain työtilassani leijuva tuoreen sperman tuoksu voisi meidät paljastaa.Kukaan ulkopuolinen ei nyt pystyisi ulkoisen olemuksemme perusteella sanomaan, mitä juuri olemme harrastaneet. Eihän minua kotona kukaan odota, mutta tämänpäiväisestä kokemuksesta innostuneena luulen tietäväni, miten iltani sujuu. Kaikki väsymys ja tympääntyneisyys ovat poissa, ja kun seuraavan kerran vilkaisen kelloa, huomaan, että olen tehnyt reilusti ylitöitä. Enhän edes tiedä, kuka hetkellisen nautinnon tuottajani on. Saman tien pujotan nuorukaisen vielä puolittain erektiossa sykkivän kalun housuihin ja suljen vetoketjun.

Tuli ihana tunne tilalle kun paksu terska hankasi ja hieroi eturauhastani ja suoltani... Hän teki samoin mulle ja lopetettuan hän vei mut sänkyyn ja makasin selälläni ja hän päälläni, hierottiin toisiamme ja suudeltiin pitkään. Hetken päästä hän nousi ja haki rasvaa kaapista. Pelotti paksun kullin koko, kun hän työntyi nopeasti reikääni ja tietysti se sattui, mutta kipu hellitti.Mä olin pystyny elämäni ekan kerran laukeen niin et kukaan ei ollu koskenu mun kyrpään. Se lykki rajuin painalluksin dildoo mun ryppyreikään ja mä viskoin päätäni puolelta toiselle.

Me poikettiin Mikan kaa matkalla taksitolpalle pariin baariin ja lopulta päästiin mun kämpille.

Se repi mun farkut jaloista ja imas välittömästi mun kyrvän nieluunsa. Mä olin jo nousemassa sen päälle, kun se tönäs mut takas selälleen. ”Okei, mä jeesaan sua, ettei sulle tuu paha mieli” se sano ja kaivo mun yöpöydän laatikosta nahkaremmit.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl